ІГНАТЕНКО О

доцент кафедри


кандидат педагогічних наук, доцент


КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ:

Електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

ПРОФІЛІ У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ:

Google академія

ORCID

Web of Science™

Освіта:

  • У 2005 році закінчив Глухівський державний педагогічний університет і отримав базову вищу освіту за напрямом підготовки «Педагогічна освіта» та здобув кваліфікацію бакалавра педагогічної освіти, вчителя фізики основної школи.
  • У 2006 році закінчив Глухівський державний педагогічний університет і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти. Фізика і математика» та здобув кваліфікацію вчителя фізики, математики, астрономії, безпеки життєдіяльності.
  • У 2006 році закінчив Глухівський державний педагогічний університет і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти. Фізика» та здобув кваліфікацію магістра педагогічної освіти, викладача фізики.
  • У 2007 році закінчив факультет післядипломної та додаткової освіти Сумського державного педагогічного університету ім. А. С. Макаренка та здобув кваліфікацію вчителя математики та інформатики.
  • У 2017 році закінчив Сумський державний університет та здобув кваліфікацію: ступінь вищої освіти «Спеціаліст», спеціальність «Право».

Науковий ступінь:

  • Кандидат педагогічних наук з 2014 року. Дисертацію захищено 28 січня 2014 року в спеціалізованій вченій раді Д 26.053.03 в Національному педагогічному університеті імені М. П. Драгоманова зі спеціальності 13.00.02 – теорія та методика навчання (інформатика).

Вчене звання:

  • 2022 р. - доцент кафедри теорії і методики початкової освіти.

Нагороди та відзнаки:

  • Грамота Сумської обласної державної адміністрації. За значні досягнення в науковій, науково-методичній роботі, вагомий особистий внесок у підготовку фахівців, організацію та проведення наукової роботи серед студентської молоді, з нагоди Дня науки. м.Суми 2014 р. Н. від 05.05.2014 № 75 к/з
  • Грамота Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка. За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у підготовку майбутніх учителів початкових класів та з нагоди 60-річчя з дня заснування факультету початкової освіти. м. Глухів, 23.11.2016 р.
  • Подяка Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка. За значні досягнення в науковій, науково-методичній роботі, вагомий особистий внесок у підготовку фахівців, організацію та проведення наукової роботи серед студентської молоді, видрук розділу монографії, виданої за кордоном. м. Глухів. Наказ №166 від 24.06.2019 р.
  • Подяка Національної академії педагогічних наук України. За вагомий особистий внесок у розвиток освіти і науки, визначені успіхи і науковій та науково-педагогічній діяльності, підготовку висококваліфікованих фахівців для освіти та з нагоди 145-річчя з дня заснування Університету. 2019 р.

     

     

Інформація про підвищення кваліфікації 

  1. Стажування у період з 15.10.2018 по 20.10.2018 рр. на базі Афонського університету (Афонкарахісар, Туреччина) у рамках міжнародної мобільності викладачів КА 107 Еразмус+, що засвідчено сертифікатом.
  2. Стажування у період з 24.06.2022 по 20.08.2022р. у процесі участі у V Міжнародній програмі наукового стажування «Нобелівські Лауреати: вивчення досвіду та професійних досягнень для формування успішної особистості та трансформації навколишнього світу» у Дубаї, Осло, Стокгольмі, Римі, Бургасі, Нью-Йорку, Єрусалимі та Пекіні, в обсязі 180 годин, 6 кредитів, що засвідчено сертифікатом (International Certificate №8685/August 20, 2022).