Залишаємось з Україною: набір вчителів та вчительок початкових класів
Шановні вчителі!

ГО “Смарт освіта” оголошує набір вчителів та вчительок початкових класів на конкурсній основі для участі у проєкті “Залишаємось з Україною”.

У рамках цього проєкту діти, які вимушено перебувають закордоном через російську агресію, можуть безкоштовно опановувати предмети українознавчого компоненту.

З 2022 року «Смарт освіта» підтримувала таким чином учнів 5-11 класів. Цьогоріч організація розширює проєкт і на початкову школу та шукає вмотивованих педагогів, готових упродовж усього навчального року працювати з учнями 3-4 класів наживо онлайн.

Для роботи з учнями та ученицями, команда методистів створила спеціальні навчальні програми, які враховують освітні потреби дітей різних категорій:

- з досвідом навчання в українській системі освіти;

- без досвіду навчання в українській системі освіти;

- з суттєвими освітніми втратами;

- з мінімальними освітніми втратами.

Для відстеження прогресу навчання дітей впродовж навчального року розроблені спеціальні діагностичні роботи.

Передбачається, що учні та учениці матимуть можливість сформувати предметну компетентність з української мови на рівні, передбаченому чинним Державним стандартом початкової освіти.

Учителі, які пройдуть відбір, будуть забезпечені регулярною супервізією від експертів проєкту, а також методичними матеріалами до уроків.

Проведення занять (тричі на тиждень впродовж усього навчального року) є оплачуваним.

Для того, аби подати заявку на участь у проєкті, необхідно заповнити аплікаційну форму, де вказати Ваші особисті дані, а також надати відповіді на запитання та надіслати відео.

Після оброблення всіх заявок, у разі потреби організатори можуть додатково провести індивідуальні зустрічі з окремими кандидатами та кандидатками, про що буде оголошено додатково.

Організатори залишають за собою право відмовити претендентам/кам в участі, враховуючи невідповідність вимогам проєкту, використання ШІ для написання заявок чи порушення академічної доброчесності (плагіату) після ознайомлення із заявками та відео.

Реченець подачі заявки 16 серпня 2024 р.

Дякуємо, що ви з нами!

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ