Sobko vitanna

16 квітня святкує свій поважний 70-річний ювілей кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теорії та методики початкової освіти Валентина Олексіївна Собко!

Ювілей – це чудова нагода подякувати за Вашу неймовірну роботу та величезний внесок у розвиток педагогічної науки. Дозвольте виразити нашу щирість та повагу до Вас як до унікальної особистості та виняткового педагога. Ваші досягнення в галузі освіти надзвичайно вражають. Протягом кількох десятиліть Ви не лише передаєте знання, але й збагачуєте життя своїх студентів мудрістю, розумінням та теплотою. Ваша невтомна праця, неперевершена енергія, мудрість та любов до навчання завжди надихають і заряджають колег та вчителів. Ваша пристрасть до навчання і тепле ставлення кожного дня заряджають студентів. Ви є прикладом для нас усіх, як відданість та працьовитість можуть змінювати світ на краще.

Шановна Валентино Олексіївно, з нагоди ювілейного дня народження шлемо Вам найтепліші привітання і бажаємо міцного здоров'я, безмежної радості від життя, достатку та благополуччя. Хай Ваші дні будуть сповнені щастям, миром і Божим благословінням!

З найкращими побажаннями від Вашого колективу колег і вдячних студентів.